Smaczne Burgery z tuńczykiem to amerykański przepis, który służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu pieprzowego, selera, kopru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Smaczne Burgery Z Tuńczykiem, Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tasty Tuna BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz tuńczyka, jajko, bułkę tartą, cebulę, seler, czerwoną paprykę, majonez, ostry sos chili, sos chili, koperek, sól, pieprz, ostry sos pieprzowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Ostry Sos
Papryka Czerwona
Bułka Tarta
Sos Chili
Majonez
Seler
Pieprz
Cebula
Koper
Sól
Tuńczyk
Jajko
2
Dobrze wymieszać. Kształt na 4 paszteciki (mieszanka będzie bardzo miękka i delikatna). Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby paszteciki łatwiej obsługiwać, w razie potrzeby.
3
Płaszcz patelni non-stick z gotowania sprayu; smażyć paszteciki z tuńczyka przez około 3 do 4 minut na stronie, lub aż gotowane przez. Są kruche, więc należy zachować ostrożność podczas ich obracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podawać na bułkach z plasterkami pomidora i liśćmi sałaty, w razie potrzeby.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Darioush Signature Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 69 dolarów za butelkę.