Smaczne Burgery Z Tuńczykiem

Smaczne Burgery Z Tuńczykiem
Smaczne Burgery z tuńczykiem to amerykański przepis, który służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu pieprzowego, selera, kopru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Smaczne Burgery Z Tuńczykiem, Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tasty Tuna BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz tuńczyka, jajko, bułkę tartą, cebulę, seler, czerwoną paprykę, majonez, ostry sos chili, sos chili, koperek, sól, pieprz, ostry sos pieprzowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Bułka TartaBułka Tarta
Sos ChiliSos Chili
MajonezMajonez
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
KoperKoper
SólSól
TuńczykTuńczyk
JajkoJajko
2
Dobrze wymieszać. Kształt na 4 paszteciki (mieszanka będzie bardzo miękka i delikatna). Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby paszteciki łatwiej obsługiwać, w razie potrzeby.
3
Płaszcz patelni non-stick z gotowania sprayu; smażyć paszteciki z tuńczyka przez około 3 do 4 minut na stronie, lub aż gotowane przez. Są kruche, więc należy zachować ostrożność podczas ich obracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać na bułkach z plasterkami pomidora i liśćmi sałaty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
RolkaRolka

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Darioush Signature Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn