Smaczna Zapiekanka Z Tuńczykiem
Smaczna zapiekanka z tuńczykiem to pescatarian przystawka. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, skondensowany krem z zupy selerowej, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smaczna Zapiekanka Z Tuńczykiem, Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, oraz Tasty Tuna BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać z zupą, mlekiem, tuńczykiem, papryką i cebulą.
Łyżka do 2-qt. zapiekanka; wierzch z pokruszonymi frytkami.
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.