Smażony Bas
Smażony bas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś kapiele z boczku, pietruszkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Smażony bas w paski z pomidorami smażonymi i koperkiem, Pan Smażony Okoń Morski, oraz Smażony Okoń Morski.
Instrukcje
Ryby dokładnie opłukać w zimnej wodzie; osuszyć. Wykonaj płytkie cięcie w kształcie litery S z każdej strony.
Rybę posypać solą i pieprzem; odstawić.
Mąkę połączyć z mąką kukurydzianą; dobrze wymieszać. Pogłębiać ryby w mieszaninie mąki.
Masło ciepła i boczek kapie na dużej patelni do 35
Gotować ryby 15 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rybę przełożyć na ciepły półmisek, posypać natką pietruszki i udekorować cytryną.