Smażone w piecu zielone pomidory z rozjaśnionymi ogórkami Chlebowo-maślanymi Rémoulade
Smażone w piecu zielone pomidory z rozjaśnionym chlebem i maślanym ogórkiem Rémoulade mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, japońską bułkę tartą, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade, Smażone zielone pomidory z czosnkiem Rémoulade, oraz Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać obie strony pomidorów równomiernie 2 łyżeczkami. sól i 1 łyżeczka. pepper.
Umieść stojak z drutu pokryty sprayem do gotowania w wyłożonej pergaminem patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Wlać maślankę do płytkiego naczynia lub talerza ciasta. Wymieszać razem panko, kreolski przyprawy, i papryka w innym płytkim naczyniu lub pie Płyta.
Pomidory zagrzebać w mące. Pomidory zanurzamy w maślance i pogłębiamy w mieszaninie panko. Lekko pokryć pomidory z każdej strony sprayem do gotowania; ułóż na stojaku z drutu.
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru, obracając raz po 10 minutach.
Podawać z rozjaśnionym ogórkiem Chlebowo-maślanym Rmoulade.