Slow Cooker Zupa Ze Świeżych Warzyw-Wołowina-Jęczmień

Slow Cooker Zupa Ze Świeżych Warzyw-Wołowina-Jęczmień
Slow Cooker Fresh Vegetable-Beef-Barley Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Jeśli masz paprykę, kukurydzę z kernela, kostki bulionowe z wołowiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna, Slow Cooker Wołowina Jarzynowa Zupa Jęczmienna, oraz Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki.

Instrukcje

1
Połącz wołowinę, pomidory pokrojone w kostkę z czosnkiem, koktajl pomidorowo-warzywny, ziemniaki, sos pomidorowy, marchew, jęczmień, cebula, fasolka szparagowa, kukurydza, papryka, seler, sos Worcestershire, pietruszka, tymianek, oregano, majeranek, bazylia, kostki bulionowe z wołowiny, liście laurowe, sól morska i czarny pieprz w garnku dużej wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soków WarzywnychKoktajl Z Soków Warzywnych
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
MajeranekMajeranek
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Gotuj na niskim poziomie, aż wołowina będzie miękka, 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Dodać grzyby i gotować 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia71
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn