Slow-Cooker Włoskie Kanapki Z Indykiem
Przepis Slow-Cooker włoskie kanapki z indykiem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 7 godzin i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 12. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser do smarowania czosnkiem i ziołami, dressing, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Kurczakiem, Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić indyka w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Łyżką szczelinową wyjąć indyka z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wyrzucić płyn do kuchenki.
Usunąć kości z indyka i wyrzucić. Z 2 widelcami, rozdrobnić indyka. Zwróć indyka do kuchenki. Wymieszać z włoskim sosem.
Przetnij rolki poziomo na pół. Aby służyć, rozprowadzić dolną połowę każdej rolki z 1 zaokrągloną łyżką sera do smarowania; top z 1/3 szklanki indyka i niektóre z pieczonej papryki. Mieszanka z indyka utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu wymieszać.