Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiego duszonego steku z powolnym gotowaniem. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 39g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukinię, tortellini z serem, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow-Cooker Duszony Stek Szwajcarski, Bułka z włoskim stekiem dla dwojga, oraz Slow Cooker Duszone Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
1
Wołowinę pokroić na 6 porcji; posypać przyprawioną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Warstw wołowinę i cebulę w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Polać sosem z makaronu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
4
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
5
Około 20 minut przed podaniem wymieszać tortellini i cukinię. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 15 do 20 minut lub do tortellini są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.