Slow-Cooker Turkey-Butternut Squash Ragout
Slow-Cooker Turkey-Butternut Squash Ragout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 42g białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pietruszki, dyni, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Butternut Squash Soup, oraz Slow Cooker Butternut Squash Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wszystkie składniki z wyjątkiem pietruszki wymieszać w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Umieść indyka na desce do krojenia.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości. Zwróć indyka do kuchenki. Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki.