Slow Cooker Toskański Gulasz Wołowy

Slow Cooker Toskański gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, bulion ze skondensowanej wołowiny campbell ' s®, wino burgundzkie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać zupę, bulion, wino, włoskie przyprawy, czosnek w proszku, pomidory, marchew i wołowina w powolnej kuchence 3 1/2-quart.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin* lub do momentu, gdy wołowina będzie miękka.
Wymieszaj fasolę. Podkręć temperaturę do góry. Gotować przez 10 minut lub aż mieszanina jest gorąca.