Slow-Cooker Texas Chuck Wagon Chili
Przepis Slow-Cooker Texas Chuck Wagon Chili może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 10 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 575 kalorii, 58g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mostek wołowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chuck Wagon Chili, Nagrodzony Chuck Wagon Chili, oraz Slow Cooker Texas Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 5 do 6 minut, często mieszając, aż zmięknie.
Wymieszać z wołowiną, czosnkiem, solą i pieprzem. Gotować około 13 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie lekko rumiana; odcedzić.
Umieścić mieszaninę wołowiny w 6-quart powolnej kuchence. Wymieszać chili, kminek i bulion.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Wymieszać z papryką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 10 do 12 minut lub do papryki są gorące.