Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy taco z powolnym gotowania. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Taco Soup, Slow Cooker Taco Soup, oraz Slow Cooker Taco Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa wołowina, cebula i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. W wolnej kuchence, połączyć mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem ozdoby. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez godzinę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.