Slow-Cooker Smoky Chipotle Soft Tacos

Slow-Cooker Smoky Chipotle Soft Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka Anaheim chile, mielona wołowina, chipotle chiles w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker Smoky Chipotle Soft Tacos, Slow Cooker Smoky Pulled Pork Tacos, oraz Slow Cooker Chipotle Chicken Tacos.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i Anaheim chile na średnim ogniu o 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać mieszaninę wołowiny, sos chili, sos mole, chipotle chiles, kminek i sól.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin.
Aby służyć, łyżka 1/3 szklanki mieszanki wołowiny na każdej tortilli; top z serem i pomidorami.
Zwiń tortille. Mieszanina wołowiny będzie trzymać na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."