Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Slow-Cooker wołowina suwaki z marynowanej papryki spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 210 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Suwaki Mostek Wołowy, Slow Cooker faszerowane papryki z wołowiną, oraz Sunday Slow Cooker: mielona wołowina i papryka faszerowana cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczeń natrzeć solą i pieprzem. Gotować na gorącym oleju w holenderskim piekarniku lub dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut ze wszystkich stron, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ułożyć pieczeń, cebulę, a następnie 6 składników w 6-qt. powolna kuchenka.