Slow-Cooker Pikantne Azjatyckie Grillowane Perkusje

Slow-Cooker pikantne Azjatyckie grillowane Perkusje może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 585 kalorii, 36g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód sos barbecue, zieloną cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Pikantny Kurczak Z Grilla, Pikantne Azjatyckie Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla, oraz Słodkie i pikantne Azjatyckie żeberka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Miejsce na stojaku w patelni.
Broil 3 cali od ciepła 8 minut lub aż rumiane.
Umieścić perkusję w wolnej kuchence. W małej misce wymieszać sos barbecue, sos Sriracha, sos sojowy i czosnek; wlać na bębny.
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.
Podawać z sosem do maczania.
Dekoruj sezamem i cebulą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.