Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z powolnym gotowaniem. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Mieszanka awokado, sałata, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Party Mix, Slow Cooker Chex Party Mix, oraz Slow-Cooker Spiced Party Nut Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieloną wołowinę gotować w 2 partiach. Dla pierwszej partii, spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać połowę mielonej wołowiny i 1 posiekaną cebulę. Gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż wołowina jest dokładnie gotowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Drenaż.
4
Wymieszać 1 opakowanie mieszanki przypraw taco, 3/4 szklanki salsy i 1/2 szklanki wody. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu od 8 do 10 minut lub aż większość cieczy zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Zęby Przyrodzenia
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Ostudzić pierwszą partię mieszanki wołowej 15 minut. Łyżka do lodówki lub pojemnika z zamrażalnikiem; przykryć szczelnie. Powtórz, aby wykonać drugą partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 24 godzin lub zamrażać do 1 tygodnia.
7
Aby podawać natychmiast, umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence; utrzymywać ciepło na niskim poziomie. Jeśli mieszanina wołowiny jest zamrożona, rozmrozić przed ogrzewaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence; przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 1 godzinę lub do gorąca. Zmniejszyć ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło. Aby służyć, łyżka mieszanki wołowiny do muszli taco. Top z
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
9
Warstwowe Dodatki Do Taco.
10
Aby
11
Warstwowe Dodatki do Taco, Rozgrzej piekarnik do 218°. Spray 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Wysusz kukurydzę na ręcznikach papierowych; rozłóż kukurydzę na patelni rozpylonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec w temperaturze 425 ° F przez 15 minut. Wymieszać; piec dodatkowe 10 minut. Ostudzić 5 minut lub aż lekko ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
W ungreased 13x9-inch (3 quart) szklane naczynie do pieczenia, warstwa sałaty, papryka, pieczona kukurydza, cebula, pomidory i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.