Slow-Cooker Party Tacos

Slow-Cooker Party Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z powolnym gotowaniem. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Mieszanka awokado, sałata, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Party Mix, Slow Cooker Chex Party Mix, oraz Slow-Cooker Spiced Party Nut Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieloną wołowinę gotować w 2 partiach. Dla pierwszej partii, spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać połowę mielonej wołowiny i 1 posiekaną cebulę. Gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż wołowina jest dokładnie gotowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Drenaż.
4
Wymieszać 1 opakowanie mieszanki przypraw taco, 3/4 szklanki salsy i 1/2 szklanki wody. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu od 8 do 10 minut lub aż większość cieczy zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Ostudzić pierwszą partię mieszanki wołowej 15 minut. Łyżka do lodówki lub pojemnika z zamrażalnikiem; przykryć szczelnie. Powtórz, aby wykonać drugą partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 24 godzin lub zamrażać do 1 tygodnia.
7
Aby podawać natychmiast, umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence; utrzymywać ciepło na niskim poziomie. Jeśli mieszanina wołowiny jest zamrożona, rozmrozić przed ogrzewaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
8
Umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence; przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 1 godzinę lub do gorąca. Zmniejszyć ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło. Aby służyć, łyżka mieszanki wołowiny do muszli taco. Top z
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
9
Warstwowe Dodatki Do Taco.
10
Aby
11
Warstwowe Dodatki do Taco, Rozgrzej piekarnik do 218°. Spray 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Wysusz kukurydzę na ręcznikach papierowych; rozłóż kukurydzę na patelni rozpylonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Piec w temperaturze 425 ° F przez 15 minut. Wymieszać; piec dodatkowe 10 minut. Ostudzić 5 minut lub aż lekko ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
W ungreased 13x9-inch (3 quart) szklane naczynie do pieczenia, warstwa sałaty, papryka, pieczona kukurydza, cebula, pomidory i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
14
W małej misce, połączyć majonez i salsa; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Rozłożyć na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
16
Posypać serem i kolendrą. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia7
Magazyn