Slow-Cooker kremowy Dip wołowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 144 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 62 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pumpernikielowy chleb koktajlowy, ser szwajcarski, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Kremowa Wołowina Stroganoff, Zapiekanka wołowo-kremowa ziemniaczana, oraz Wolnoopalacz Wołowina z kremowym sosem Grzybowo-rozmarynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba. Łyżka do 2-do 3-quart powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 1 do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina stopi się i gorące. Dip utrzyma niskie ustawienie ciepła do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)