Slow Cooker gulasz z szynki i ciecierzycy
Slow Cooker ham Hock i gulasz z ciecierzycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 51g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól i pieprz, marchew, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz z ciecierzycy z morelami, Slow Cooker Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Rustykalny gulasz z ciecierzycy z morelami i Rzep {slow-cooker } dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence połącz wodę, szynkę, ciecierzycę, marchew, liście laurowe i gałązki tymianku. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę i 30 minut, mieszając od czasu do czasu,
Dodaj ziemniaki, przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 1 godzinę i 45 minut, aż ciecierzyca, szynka i ziemniaki będą miękkie.
Przełożyć szynkę na duży talerz. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku. Gdy stawy są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie z mięsem, usuń je i grubo posiekaj. Włożyć szynkę do zupy. Za pomocą noża do parkowania pokrój marchew w kuchence na kawałki wielkości kęsa.
Przenieść ziemniaki do miski i zacieru na puree. Puree ziemniaczane wymieszać z natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem i podawać.