Slow-Cooker Grillowana fasola i Polska kiełbasa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 32G białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, brązowy cukier, ogromną Północną fasolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow-Cooker Grillowana Fasola, Slow Cooker Grillowana Zielona Fasola, oraz Slow Cooker czerwona fasola i kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wszystkie składniki z wyjątkiem kiełbasy wymieszać w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Umieścić pierścień kiełbasy na mieszaninie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.