Slow Cooker Collard Greens
Przepis wolny kuchenka Collard Greens jest gotowy w około 8 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 16. Ta przystawka ma 97 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, marynowane papryki jalapeno, pieprz mielony, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Slow Cooker Collard Greens, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Wolno Gotowane Collard Greens.
Instrukcje
Napełnij duży garnek około 1/2 pełną wodą.
Umieść trzonki szynki w wodzie i tyle zieleni, ile możesz zmieścić. Doprowadzić do delikatnego wrzenia.
Gdy tylko zieleń zacznie więdnąć, zacznij przenosić zielenie do wolnej kuchenki. Naprzemienne warstwy zieleni z szynką shanks i jalapeno aż wolna kuchenka jest pełna. Wymieszać z sodą oczyszczoną, oliwą z oliwek, pieprzem i czosnkiem w proszku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na wysokości. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 8 do 10 godzin.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.