Slow Cooker Cider Pieczeń Wieprzowa
Slow Cooker Cider pieczeń wieprzowa jest bezmleczne napój. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 606 kalorii, 78g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 259 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego pieprzu, wody, cydru jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Powolny Pieczony Brzuch Wieprzowy Z Jabłecznikiem I Soczewicą, oraz Slow Cooker Apple Cider Pulled Pork.
Instrukcje
Połącz 1/4 cebuli, 1/2 jabłka i czosnek w misce robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Przełożyć do powolnej kuchenki wraz z cydrem jabłkowym i wodą.
Sól, pieprz, imbir i Mąkę połączyć w płytkim pojemniku. Delikatnie nacisnąć pieczeń na mieszaninę mąki, aby pokryć wszystkie strony.
Rozgrzać olej na dużej, ciężkiej patelni. Wieprzowinę opłukać na rozgrzanym oleju, obracając ze wszystkich stron na złoty kolor.
Umieść rumianą pieczeń w powolnej kuchence i rozrzuć seler i pozostałą cebulę i jabłko na wierzchu. Gotować na niskim poziomie przez 4 godziny, a następnie dodać marchew. Gotować przez dodatkowe 3 godziny.
Ugotowaną pieczeń wyjmij na rozgrzany talerz, ułóż marchewkę wokół pieczenia i podawaj z odcedzonymi sokami z wolnej kuchenki.