Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną

Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną
Slow-Cooker Barbecue-kanapki z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułki podwodne, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 łyżkę brązowego cukru i pieprzu; przetrzyj obie strony steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Połącz 1/4 szklanki brązowego cukru, cebulę i następne 9 składników (cebula przez sól) w wolnej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj steki; obrócić do płaszcza. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj przez 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Usuń steki; SOS rezerwowy. Steki rozdrobnić z 2 widelcami. Powrót rozdrobniony stek do kuchenki; wymieszać z sosem. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki stek na dolnej połowie każdej rolki; top z cebulą i ogórków, w razie potrzeby. Przykryć wierzchołkami rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn