Slacker Jacks
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Slacker Jacks może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz vanillan ekstrakt, syrop kukurydziany, popcorn popcorn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Slacker Jacks, Domowe Krakersy Popcorn, oraz Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Spryskaj arkusz patelni nieprzywierającym sprayem i wyłóż papierem do pergaminu. Spryskaj papier pergaminowy sprayem zapobiegającym przywieraniu i odstaw na bok.
Połączyć popcorn i orzeszki ziemne w dużej misce. Odstawić do użycia.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać brązowy cukier, syrop kukurydziany i wanilię i mieszać do połączenia.
Podgrzać mieszaninę, aż osiągnie 250 stopni F, około 10 minut.
Na popcorn wlać syrop i wymieszać do połączenia. Będziesz musiał pracować szybko, ponieważ syrop szybko twardnieje.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze i piec w piekarniku przez 1 godzinę. Całkowicie fajne.
Rozbić na kawałki i podawać natychmiast lub przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 2 do 3 dni.