Skrzydełka z kurczaka z czosnkiem i parmezanem
Czosnek i parmezan skrzydełka kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skrzydełka z kurczaka, bułkę tartą, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 28%. Spróbuj Kremowe Parmezanowo-Czosnkowe Skrzydełka Z Kurczaka, Pieczone Parmezan Czosnek Skrzydełka Kurczaka, oraz Skrzydełka z kurczaka w sosie Parmezanowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i pokryć folią w sprayu do gotowania.
Połącz wodę, ocet, 1/4 szklanki soli, liść laurowy, tymianek, oregano i rozmaryn w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj skrzydełka z kurczaka, wróć do wrzenia i gotuj przez 15 minut.
Wyjmij skrzydełka z kurczaka łyżką szczelinową do stojaka chłodzącego i pozostaw do wyschnięcia na 15 minut.
Rozgnieść czosnek i szczyptę soli razem w moździerzu i tłucz aż będzie gładka.
W dużej misce połącz tłuczony czosnek, oliwę z oliwek, czarny pieprz i płatki czerwonej papryki.
Dodać skrzydełka z kurczaka i bułkę tartą; wrzucić do herbu.
Posypać 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Przełożyć na przygotowaną blachę i posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, 20 do 25 protokół.