Skrzydełka Z Kurczaka Fajita

Skrzydełka Z Kurczaka Fajita
Przepis Fajita skrzydełka z kurczaka jest gotowy w około 5 godzin i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 65 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Skrzydła Fajita, Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), oraz Brown Butter Old Bay Wings (aka the Best Chicken Wings Ever!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój każde skrzydło kurczaka na pół; umieść w dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać składniki marynaty; uszczelnić worek. Obróć torbę, aby pokryć skrzydła. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
3
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Odcedzić skrzydełka kurczaka, rezerwując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
MarynataMarynata
5
Umieścić kurczaka na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Piec 45 do 60 minut lub aż sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (180°F), szczotkowanie od czasu do czasu z zarezerwowanej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn