Skrzydełka Z Kurczaka Hotshot

Hotshot skrzydełka kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeã±o, mielony kminek, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Brown Butter Old Bay Wings (aka the Best Chicken Wings Ever!), oraz Lord of the Wings (skrzydełka kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem skrzydełka w dużej misce.
Dodać skrzydła; wrzucić do równomiernie płaszcz.
Rozprowadzić na jednej warstwie na pokrytej folią blasze do pieczenia natryskiwanej sprayem do gotowania.
Piec 35-40 min. albo do końca.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.