Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową

Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową
Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Mieszanka gałązek pietruszki, ogony homara, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową, Gotowane na parze i smażone Skorupiaki w bulionie kokosowym, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać małże do garnka rosołu; zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia.Przykryć i gotować, aż małże Otwarte, 6 do 8minutes. Używając szczypiec lub łyżki szczelinowej, przenieś małże do dużej miski (wyrzuć dowolniektóre nie otwierają się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj małże do gotowania w tym samym garnku; przykryj i gotuj do otwarcia, 4 do 5 minut. Używając łyżki szczelinowej tongsor, przenieś małże do muszli z małżami (wyrzuć te, które nie otwierają się); lekko ostudzić. Odrzuć bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Usunąć małże i małże z muszli; wyrzucić muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
5
Umieść ogony homara na stojaku na parowiec w dużym garnku wypełnionym wystarczającą ilością wody, aby dotrzeć do dna stojaka na parowiec.Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć; paruj, aż się tylko ugotuje, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Transferlobster do miski z lodowatej wody i ostudzić 10 minut. Za pomocą nożyc kuchennych Wytnij skorupę z 1 ogona homara i usuń lobstermeat z ogona; Odrzuć skorupy. Powtórz z drugim ogonem homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Pokrój mięso na 1/2 cala. DO AHEAD: Owoce morza można gotować4 godziny wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1
Przynieś 1/4 szklanki wody dooil w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać masło, 2 kawałki na raz, ubijając, aż masło jest stopiony, ale nie brązowy przed dodaniem więcej.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodaj małże, małże, homar i krab; wymieszać na średnim ogniu, aż skorupiaki są ogrzewane przez, o ok. 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SkorupiakiSkorupiaki
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KrabKrab
4
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1
Połącz 1 szklankę wody i miodu w średnim rondlu.Doprowadzić do wrzenia, ubijając od czasu do czasu untiloney rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia; dodać żółtko i wymieszać mieszaninę z immersionblender aż bardzo spieniony, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3
Podziel mieszankę skorupiaków między małychowki. Top każdej porcji z małą łyżką emulsji miodu; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
EmulsjeEmulsje
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Nalej szampana.Wypróbuj Pierre Peters NV Brut Blanc de Blancs
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
2
Szampana (Francja, 53 Dolary).
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn