Skippy Burgers
Skippy Burgers to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki jalapeno chile, bułka tarta, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Skippy Burgers, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, suchą bułkę tartą, sos Worcestershire, sól czosnkową, mielony czarny pieprz i około 1/2 ciemnego piwa.
Wymieszać, aż będzie wystarczająco twarde, aby utworzyć paszteciki, używając pozostałego ciemnego piwa w razie potrzeby.
Uformuj zmieloną mieszaninę wołowiny na 4 grube paszteciki. Utwórz dobrze w środku pasztecików i wypełnić cebulą i jalapeno. Tworzą mieszaninę mielonej wołowiny z powrotem wokół cebuli i jalapenos, i spłaszczyć.
Umieść paszteciki na przygotowanym grillu i gotuj 5 minut na stronę lub do pożądanej doneness.