Skinny Dip szpinakowy z karczochami
Skinny Dip szpinak z karczochami może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, 3 mniej tłuszczu serek, bagietka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 1-quart płytkie szklane naczynie do pieczenia lub 9-calowy szklany talerz pie z natryskiem do gotowania.
Umieść szpinak w 2-ćwiartkowej zapiekance z mikrofali; dodaj 1/4 szklanki wody. Okładka; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minuty.
Odcedzić dobrze, naciskając szpinak ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar płynu. Posiekaj szpinak.
W dużej misce ubić serek śmietankowy łyżką, aż będzie gładki. Ubić w majonezie, 3 łyżki parmezanu, mleko, czosnek i bazylia, aż dobrze wymieszane. Wymieszać ze szpinakiem i karczochami.
Rozprowadzić równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałą łyżką sera.
Piec 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać z plastrami bagietki lub surowymi warzywami.