Skillet nogi kaczki z oliwkami i anchois

Skillet nogi kaczki z oliwkami i anchois
Skillet nogi kaczki z oliwkami i anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, wino, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Duszone udka z kaczki z porami i zielonymi oliwkami, Nóżki kaczki duszone z zielonymi oliwkami i marchewką, oraz Duszone Udka Kaczki Alice Waters Z Porami I Zielonymi Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przytnij nadmiar skóry i cały widoczny tłuszcz z nóg kaczki; pokrój skórę i tłuszcz na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
2
Posypać łyżeczkę soli ze wszystkich stron nóg.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Wlać 2 łyżki oleju do patelni i ustawić na średnim ogniu. Ułóż nogi na patelni, od strony skóry w dół i rozetrzyj wszystkie kawałki skóry i tłuszczu w przestrzeniach między nimi. Gdy tłuszcz zaczyna skwierczeć, obniżyć ciepło lekko i częściowo pokryć patelnię, pozostawiając szczelinę o cal lub tak, aby wilgoć odparowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Niech tłuszcz skwierczeć z dala, jak od czasu do czasu szturchnąć i przesunąć kawałki nogi tak, że nie przyklejają się do dna.
1
Powrót patelnię do pieca; wlać 3 więcej łyżek oliwy z oliwek, i ustawić na średnim ogniu. Wymieszać z plasterkami czosnku i gotować przez minutę lub dwie, aż zaczną skwierczeć. Upuść posiekane sardele w gorącym miejscu; gotuj, mieszając, przez minutę lub więcejsardele stopią się w oleju. Teraz kropla w oliwki i wymieszać je wokół, skrobanie się niektóre z rumianych bitów na patelni, Jak to zrobić, przez minutę lub więcej, aż zaczną gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
2
Włóż nogi kaczki z powrotem na patelnię, wrzuć gałązki rozmarynu i gotuj kaczkę ponownie, obracając nogi w oleju i przyprawach na minutę lub dwie. Gdy wszystko jest gorące, wlać ocet z czerwonego wina w kilku jasnych miejscach wokół patelni; wrzucić i wymieszać wszystko, jak paruje ocet i kwasowość gotuje off. Po minucie posypać kolejną łyżeczką soli i wlać wino, również w gorące miejsca, i mieszać przez minutę, a następnie całkowicie przykryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
PrzyprawyPrzyprawy
Noga KaczkiNoga Kaczki
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
Cała KaczkaCała Kaczka
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować pod przykryciem przez 4 lub 5 minut na małym lub średnim ogniu, a następnie odkryć i obrócić wszystko dobrze, pokrywając kaczkę płynem i używając go do odgazowania rumiane kawałki na patelni. Skosztuj sosu i w razie potrzeby dodaj sól; skropić łyżką lub dwiema oliwą z oliwek, jeśli sos wymaga większej lepkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SOSSOS
Cała KaczkaCała Kaczka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przykryć patelnię i gotować kolejne 4 do 5 protokół. Odkryj i daj wszystko na koniec, aby kaczka była dobrze pokryta gęstym sosem i kawałkami oliwek. Jeśli na patelni jest luźny, mokry SOS, gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje. Ale jeśli kaczka jest sucha i są przyklejone brązowe kawałki na patelni, wlać trochę bulionu, aby rozluźnić rzeczy i uzyskać kaczkę wilgotną i błyszczącą sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
BulionBulion
SOSSOS
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i podawać.
6
Pozostawić kaczkę na patelni, częściowo przykrytej, jeśli chcesz; odśwież ją i podgrzej odrobiną bulionu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn