Skillet Catfish
Potrzebujesz danie główne bez nabiału i pescatarian? Sum na patelni może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 275 kalorii, 30g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka filetów z suma, mieszanki chleba kukurydzianego/muffinek, przypraw do owoców morza i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Z łyżką wynik 83%, to danie jest ogromne. Spróbuj Patelnia-Grillowany Sum, Catfish Creole, oraz Pieczony Sum dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz mieszankę chleba kukurydzianego i przyprawy do owoców morza.
Dodaj suma, po jednym filecie na raz i potrząśnij, aby pokryć.
Na dużej patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu pokrytej sprayem do gotowania gotuj filety partiami na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Calera de Villiers Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 120 dolarów.
![Calera de Villiers Winnica Pinot Noir]()
Calera de Villiers Winnica Pinot Noir