Skórka: Kaczka Tłusta Karmelowa Sos Sojowy Lody

Skórka: Kaczka Tłusta Karmelowa Sos Sojowy Lody
Jeśli 43 grosze za porcję spada w budżecie, zgarnął: Kaczka tłusta karmelowy sos sojowy lody może być super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 581 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Skórka: Serek śmietankowy i lody z guawy, Scooped: Naprawdę Maślane Lody Orzechowe, oraz Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 3 quart, połączyć cukier z wystarczającą ilością wody, aby ledwo go zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść na dużym ogniu i pozwól, aby cukier stopił się i zaczął karmelizować. Jak cukier karmelizuje, pęcherzyki kurczą się i stos na siebie. Karmel jest prawie gotowy, gdy bulgotanie znacznie zwalnia, a syrop ma kolor starego grosza, ciemnego bursztynu. Nie mieszaj garnka w tym momencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Karmel zacznie palić; odstawić na trzy sekundy, a następnie wymieszać w pół na pół i wyłączyć ciepło. Jeśli karmel się wchłonie, podgrzej na małym ogniu i mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
W dużej misce ubij żółtka, tłuszcz z kaczki i sos sojowy, aż dokładnie połączą. Kadzi w około 1/3 mieszanki karmelu, stale ubijając, do hartowania jaj. Następnie powrót mieszaniny jaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
ChochlaChochla
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Rozgrzać krem na niskim, często mieszając, aż krem pokryje tył łyżki i przesunięcie palca pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
6
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilią i przenieść do szczelnego pojemnika. Schłodzić przez noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
7
Krem może lekko zsiadać przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8
Wlać przez sitko o drobnej siatce do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta. Schłodzić w zimnej zamrażarce, 3 godziny na miękką porcję i 8 do 12 na twardsze lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Tuż przed podaniem posypać szczyptą świeżo startej gałki muszkatołowej. Lody szybko się stopią po zebraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
OkazjeLetnie
Magazyn