Sizzling Vegetable & Beef Kabob
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Jeśli 21 centów za porcję spada w budżecie, skwierczące warzywa i wołowina Kabob może być wybitny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 55. Jeśli masz pomidory koktajlowe, stek z polędwicy wołowej, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynata Buck ' s Beef Kabob, Koreańska Skwiercząca Wołowina, oraz Sizzling Beef Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/4 szklanki dressing na mięso w płytkim naczyniu szklanym. Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, obracając po 15 min.
Usunąć mięso z marynaty; wyrzucić marynatę.
Rozgrzać grill na średnim ogniu. Mięso przełożyć na 12 szaszłyków na przemian z pomidorami, grzybami i szparagami.
Grill 15 min. lub do czasu, aż mięso zostanie zrobione, a warzywa będą chrupiące-delikatne, obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałym sosem.