Simple squash & Lime pickle curry

Proste squash & limonka ogórek curry wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 383 kalorie, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, fasolę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Przyprawiony makaron do squasha z ogórkiem limonkowym, Proste Kokosowe Quinoan i Curry z soczewicy z limonką Mango, oraz Prosty letni Kurczak z bazylią Curry z kokosowym ryżem imbirowo-limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni i dodać czerwoną pastę curry. Smażyć przez 2 min, następnie dodać cukier i gotować przez 4 min, aż będzie lepki i pachnący.
Dodać squasha, dobrze wymieszać i gotować przez 2-3 min, następnie wlać mleko kokosowe i śmietanę kokosową, doprawić sosem rybnym i dodać ogórek limonkowy i trawę cytrynową. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 25-30 minut na średnim ogniu, aż squash jest miękki, ale nie mushy.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.