Simple Green Chile Tomato Salsa

Simple Green Chile Tomato Salsan to meksykański przepis, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 365 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, chiles, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Stek Tacos z pieczonym pomidorem Zielona Salsa Chile, oraz Małe Zielone Ciastka Chile I Cheddar Z Prostym Country G są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozbij pomidory z puszki:
Usuń tylko pomidory z puszki całych pomidorów, umieść w średniej wielkości niereaktywnej misce do mieszania. Używając palców lub widelca i ostrego małego noża, rozdrobnij lub rozbij pomidory.
Dodaj resztę składników do pomidorów:
Wymieszać posiekane zielone chili, zieloną cebulę, czosnek (lub sól czosnkowa), oliwę z oliwek i ocet.
Dodać z powrotem w około 1/4 szklanki sosu pomidorowego z puszki całych pomidorów.
Posypać około 1/4 łyżeczki suszonego oregano.
Wymieszać i posmakować. Dostosuj w razie potrzeby.
Dodać kolendrę, sól i pieprz do smaku.
Przechowywać w lodówce, gdy nie jest używany. Potrwa kilka dni.