Shrimp Spread II
Shrimp Spread II to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos pieprzowy na bazie octu, ser cheddar, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Krewetki Spread, Zesty Shrimp Spread, oraz Kolorowe Krewetki Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej wielkości miski do mieszania, połączyć ser śmietankowy, ser Cheddar, krewetki, majonez, cebula, chrzan, koperek, i ostry sos pieprzowy.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Posypać przyprawą z pieprzu cytrynowego i papryką.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut; lub aż mieszanina będzie bąbelkowa.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.