Shoyu Braised Shorties

Shoyu Braised Shorties
Need a dairy free main course? Shoyu Braised Shorties może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę miso, mąkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry Kolendra Shorties, Curry Kolendra Shorties, oraz Shoyu Ramen.

Instrukcje

1
Pierwszą rzeczą do zrobienia jest brązowe żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Ułóż arkusz ciastek z mąką na nim i pocierać mięso w dół. Jeśli jest to łatwiejsze można pokroić mięso na mniejsze kawałki (może 2-3 kawałki). W ciężkim dnie garnka podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby pokryć dno garnka. Brązowe obie strony mięsa, po 3-5 menuetów. Zabij ciepło, wyciągnij mięso i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Weź ten sam ciężki dnie garnek używany do mięsa i dodać trochę więcej oliwy z oliwek, więc dno jest pokryte ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać imbir, czosnek, cebula, marchew i seler i gotować na średnim dużym ogniu, aż zaczną się ładne i brązowe (10-15 menuets). Upewnij się i pracy warzywa wokół z drewnianą łyżką, aby utrzymać je od spalania (browning jest w porządku choć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Dodać zieloną cebulę i gotować na kolejne 4-5 menuets.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
7
Dodaj mirin i wymieszać wszystkie rumiane warzywa wokół, starając się zeskrobać rzeczy z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
8
Wyłącz ogrzewanie i włóż wołowinę z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj Sambal Oelek, trawę cytrynową, shoyu, pastę miso, miód, sok z limonki i ocet ryżowy. Upewnij się, że jest to dość połączone (mieszanie rzeczy przed dodaniem pomaga). Teraz wyłamać bulion cielęcy (lub pudełka bulionu wołowego) i dodać tyle, aby całkowicie pokryć kawałek (y) mięsa. Teraz dodaj swoją kolendrę, pięć przypraw i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sambal OelekSambal Oelek
Eliksir GEliksir G
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
MisoMiso
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
ShoyuShoyu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Teraz łatwiejsza część. Przykryj garnek folią lub jeśli masz ładny wierzch, załóż go. Wsuń ssawkę do piekarnika i ustaw timer na 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Po upływie czterech godzin wyłącz piekarnik i wyciągnij go. Po szybkim ostygnięciu ostrożnie wyjmij krótkie żeberka łyżką szczelinową (mają tendencję do rozpadania się, gdy są ciepłe ,więc jeśli można pozwolić im trochę ostygnąć, są znacznie łatwiejsze w obsłudze) i odłóż na bok. Odcedzić cały płyn i zapisać go do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Do sosu, podgrzać część zarezerwowanego płynu i niech gotować w dół do lekko gęsty sos. Jeśli gotuje się zbyt dużo będzie po prostu słony i kulawy, więc upewnij się i spróbować, jak gotuje. Podgrzać żeberka w sosie, a następnie podawać w dużej misce z sosem na całym lub na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn