Shortcut Potato Onion Perogies
Skrót Potato Onion Perogies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Puree ziemniaczano-grochowe, Sam ' s Perogies Sweet Potato Filling, oraz Crockpot duszone czerwone wino krótkie żeberka z Cheddar ziemniaki Perogies.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Masło pokroić widelcem, aż kawałki będą bardzo małe. Wymieszać z wodą i wymieszać, aż do dobrze wymieszanego. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, wymieszaj trochę więcej mąki, aż będziesz mógł zagnieść ją na mące. Zagnieść ciasto przez 2 do 3 minut. Przykryć i odstawić na 10 lub 15 minut.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Pokroić w kółka za pomocą foremki do ciastek lub dużego szkła. Odstawić podczas przygotowywania nadzienia.
Aby wykonać nadzienie, przygotuj puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości i przezroczyste.
Zdjąć z ognia i wymieszać w puree ziemniaczanym.
Na każdy krąg ciasta ułożyć po jednej łyżce nadzienia pierogi. Fold koła nad i szczypta krawędzie szczelnie uszczelnić tak, że nie nadzienie ucieknie podczas gotowania. Mogą być zamrożone w tym czasie, jeśli chcesz.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ostrożnie wrzuć kilka perogów do wody. Są one wykonywane, gdy unoszą się na szczyt. Kontynuuj proces z pozostałymi perogies. Można również smażyć perogi na maśle z cebulą przed podaniem, jeśli chcesz.