Shirley ' s Maine Clam Chowder

Shirley ' s Maine Clam Chowder
Need a zupa bezglutenowa i cała 30? Shirley Maine Clam Chowder może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 285 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, cebuli, soku z małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mamuśka Maine Corn Chowder, Homar Maine I Kukurydza Chowder, oraz Best Clam Chowder.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzej sok z małży i obrane ziemniaki. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Umieść boczek w dużym garnku. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Wymieszać z cebulą i selerem. Gotować, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj ziemniaki, sok z małży i małże do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podgrzać, aż się ugotuje.
5
W osobnym garnku delikatnie rozgrzać (nie gotować) pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wlać ciepłą połowę i połowę do garnka i podgrzewać tylko do czasu ogrzania. Nie gotuj zupy, bo śmietana się oddzieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
ChowderChowder
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn