Shiitake-nadziewane piersi z kurczaka z polewą Teriyaki

Shiitake-nadziewane piersi z kurczaka z polewą Teriyaki
Przepis Shiitake-nadziewane piersi z kurczaka z polewą Teriyaki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czapek z grzybami shiitake, sherry, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Jabłko nadziewane piersi z kurczaka w / Sweet Apple Glaze, Grillowane piersi z kurczaka z grzybami Shiitake Vinaigrette, oraz Grillowany faszerowany stek z szalotki, imbiru i glazury Teriyaki.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj grzyby, mieloną zieloną cebulę i imbir; smażyć 3 protokół. Łyżkę do małej miseczki i wymieszać w 1 łyżce sosu teriyaki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Wkładamy do każdej kieszeni około 1 1/2 łyżki mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kurczaka; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Usuń kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 2 łyżki sosu teriyaki, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, sherry i miód na patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki. Łyżka pomarańczowy glazury na kurczaka, i udekorować plasterkami zielonej cebuli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn