Shiitake i Pizza Kurkowa z kozim serem

Shiitake i Pizza Kurkowa z kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pizzy Shiitake i kurek z kozim serem. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 54g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $12.9 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grubo pełnoziarnisty ser mozzarella, parmezan, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z dzikim ryżem i kurkami z suszonymi owocami, kozim serem i orzechami włoskimi, Pizze Z Kozim Serem, oraz Tarta Rustykalna Shiitake & Kozi Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie mąki, grubą sól i cukier w procesorze. Wymieszać 1 szklankę plus 2 łyżki ciepłej wody i drożdży w 2-szklance miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Odstawić do rozpuszczenia drożdży, około 5 minut. Wymieszać 3 łyżki oleju. Podczas pracy maszyny wlej mieszaninę drożdży i oleju przez rurkę zasilającą. Zmiksować, aż powstanie kulka lekko lepkiego ciasta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Przenieść ciasto na lekko mąki powierzchni; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, dodając więcej mąki, jeśli bardzo lepki, około 5 minut. Przetrzyj 1/2 łyżki oleju; umieść w zamykanej plastikowej torbie o pojemności 1 galona. Worek uszczelniający.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Niech ciasto rośnie w temperaturze pokojowej, aż podwoi się, około 2 godzin. Otwórz torbę; wbij ciasto w torbę. Zamknąć. Chill overnight, uderzając w dół od czasu do czasu. Podziel na trzecie. DO przodu owinąć kawałki oddzielnie; zamrozić do 1 tygodnia. Rozmrozić 2 sztuki w lodówce przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Pozostawić 2 owinięte kawałki w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed ukształtowaniem.
1
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby, posypać solą. Sauté do miękkości, o 5 protokół. do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
3
Posypać 2 duże arkusze pergaminu mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozwałkuj 2 kawałki ciasta, każdy na oddzielnym arkuszu pergaminu, do 10-calowych rund, pozwalając ciasto odpocząć kilka minut, jeśli wyskoczy z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Posmarować olejem; posypać 1/2 szklanki mozzarelli i 1/3 szklanki parmezanu. Wierzch z grzybami, następnie kropka z kozim serem. DO przodu Przesuń pizze na pergaminie na blachy do pieczenia; przykryć plastikiem. Chłód do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
GrzybyGrzyby
ParmezanParmezan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
7
Umieść 1 stojak w dolnej trzeciej i 1 stojak w górnej trzeciej części piekarnika; umieść ciężką blachę do pieczenia na każdym i rozgrzej piekarnik do 232° przez co najmniej 30 minut. Przesuń 1 pizzę na pergaminie na każdą gorącą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Piec 8 minut; Odwróć arkusze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec pizzę, aż skórki będą brązowe na brzegach i na dole, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn