Shay ' s Irish Chili

Shay ' s Irish Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj irlandzkiego Chili Shay. To danie główne ma 543 kalorie, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,43 zł za porcję. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Podobne przepisy to Shay ' s Fall-off-the-Bone Baby Back Ribers, Arrington ' s Irish Chili, oraz Smokin ' Irish-Mex Turkey Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku do zupy ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać mieloną wołowinę, czosnek i cebulę. Gotuj, mieszając, aby kruszyć mieloną wołowinę, aż wołowina nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Doprawić solą, pieprzem,gałką muszkatołową, bulionem wołowym i proszkiem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać cukier, pomidory, jasną i ciemną fasolę i ziemniaki. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn