Shamrock Toffee Fudge
Przepis Shamrock Toffee Fudge może zaspokoić twoje pragnienie Ameryki Środkowej w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką lukier waniliowy, barwnik spożywczy, kawałki toffi w czekoladzie i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Espresso Toffee Fudge, Toffi Chip Fudge, oraz Pecan Toffi Fudge.
Instrukcje
Linia a 9-w. kwadratową patelnię z folią i nasmaruj folię; odstawić. W dużym rondlu połącz mleko i frytki. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż frytki się stopią.
Dodaj masło i sól; mieszaj, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia; dodać kawałki toffi i wyodrębnić.
Wlać do przygotowanej patelni. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Za pomocą folii Usuń krówkę z patelni; ostrożnie usuń folię.
Pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty.
Umieść lukier w małej zamykanej plastikowej torbie; odcień barwnikiem spożywczym.
Wytnij mały otwór w rogu torby; wsyp koniczynę na każdy kwadrat.