Sezonowe owoce i melony Kabobs z ognistym sosem Chile

Sezonowe owoce i melony Kabobs z ognistym sosem Chile
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gruszek, melonów miodowych, długich bambusowych szaszłyków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane owocowe Kaboby z kremowym miodowym sosem, Owocowe Kaboby z sosem imbirowo-cytrynowym jogurtowym, oraz Grillowane krewetki z ognistą trawą cytrynową-Chile Sambal.

Instrukcje

1
Pokroić owoce w kostkę 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2
Umieść owoce na szaszłykach, zmieniając owoce dla smaku i atrakcyjności wizualnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Umieścić na niemetalicznej płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Gotować cukier i wodę razem w rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści (około 5 minut). Pozostaw syrop do ostygnięcia. W blenderze, dodać syrop cukrowy, sok z limonki, papryka jalapeno, i czerwony chili w proszku. Dokładnie zmiksować, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Eliksir GrEliksir Gr
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Zalać marynatą kebaby owocowe i marynować przez co najmniej 1 godzinę, od czasu do czasu obracając kebaby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
6
Rozgrzej grill na małym ogniu i grilluj kabobs po obu stronach, aż zobaczysz brązowe znaki grilla i owoce są ciepłe, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Usuń owoce kabobs z grilla i pędzla z pozostałym sosem chile na prawdziwe ogniste owoce kabob finish!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn