Sezamowo - Cheddarowe Mini Muffiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Mini babeczek sezamowo-Cheddarowych. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ostry ser cheddar, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wegańskie Mini-Chocolate Chip Mini-Muffiny, Sezam Cheddar Spread, oraz Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 18 miniaturowe kubki muffin z gotowania sprayu. W 7-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu. Cebulę gotować na maśle 2 minuty, często mieszając, do miękkości.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix i 1/2 szklanki sera. W małej misce wymieszaj jajko, mleko i cebulę widelcem lub trzepaczką do dobrze wymieszanego. Zrobić dobrze w środku mieszaniny Bisquick; mieszać w mieszaninie jaj tylko do suchych składników są zwilżone.
Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy dwie trzecie pełne.
Posypać równomiernie pozostałym 1/2 szklanki sera i nasion sezamu; skropić 2 łyżki masła.
Piec 12 do 14 minut lub aż złoty.