Serrano-Łosoś Szkliwiony Pomarańczowy

Serrano-Łosoś Szkliwiony Pomarańczowy
Ten przepis służy 51. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Jeśli 46 centów za porcję spada w budżecie, Serrano - pomarańczowy glazurowany łosoś może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jeśli masz paprykę, 1/3 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, filety z łososia i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serrano - Pomarańczowy Makaron Z Łososiem Szkliwiony, Łosoś Szkliwiony Pomarańczą, oraz Łosoś Szkliwiony Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Wymieszaj marmoladę, 2 łyżki. opatrunku i chili; przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Papryka ChiliPapryka Chili
2
Wlać pozostały opatrunek na ryby w zamykanej plastikowej torbie; uszczelnić torbę. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć rybę sosem. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić worek i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Umieść rybę na średniej patelni; gotować na średnim ogniu 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, szczotkując od czasu do czasu 2 łyżkami. z mieszanki Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś rybę na talerz do serwowania; przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Dodać boczek do tej samej patelni; gotować 8 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać paprykę; gotować i mieszać 3 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z pozostałą mieszaniną Marmolady. Łyżka nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
PaprykaPapryka
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 m.
Porcje51
Ocena Zdrowia2
Magazyn