Serrano-Salsa Cilantro

Serrano-Cilantro Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Smokey Filet z Serrano-Papaya Salsan i Serrano-Mint-Cilantro Chutney, Suadero Tacos z salsą Serrano-Cilantro, oraz Salsa De Serrano Rojo (Czerwony Sos Serrano) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż papryka zacznie brązowieć i wyglądać blister.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić (około 5 minut).
Mieszanka pieprzu proces, kolendra, dalej 3 składniki, i 3/4 szklanki wody w blenderze, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu.