Serowy Pieczeń Grzybowo-Rybna

Serowy Pieczeń Grzybowo-Rybna
Tandetny pieczeń Grzybowo-rybna to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz grzyby, 2 łyżki. kraft lite pikantny włoski dressing, filety z plamiaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowy Pomidorowy Piec Rybny, Serowe Krakersy Rybne, oraz Serowe Grille rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść mrożoną rybę w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec 25 min. Wierzch z pieczarkami i serem; piec 5 min. lub do czasu, aż ser się roztopi i ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn