Serowy Maślany Puff
Serowy maślany Puff może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 429 fanów. Mieszanka szczypiorku, serek philadelphia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Maślany Puff, Serowe Precle Z Ciasta Francuskiego, oraz Cheesy cheddar & spaghetti puff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rozprowadź okruchy krakersów na dnie 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania.
Mleko mikrofalowe, aksamitka i serek śmietankowy w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. lub dopóki sery nie zostaną całkowicie stopione i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, mieszając po każdej minucie.
Żółtka i szczypiorek ubić do wymieszania. Wymieszać z mieszaniną VELVEETA.
Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie wymieszać z mieszanką VELVEETA.
Wlać do przygotowanego naczynia.
Piec 20 do 25 min. lub aż wierzch jest nadęty i złotobrązowy.