Serowy Kurczak Po Meksykańsku
Serowy Kurczak po meksykańsku może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mleko, mieszankę przypraw Taco Bell® taco, chipsy kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Serowy Kurczak Po Meksykańsku, Serowy Kurczak Po Meksykańsku, oraz Serowy Kurczak Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania.
Wymieszać zupę, 1 szklankę sera, mleko i przyprawy wymieszać, aż do wymieszania; łyżka nad kurczakiem. Kryć się.
Piec 30 min. Wierzch z frytkami i pozostałym serem; piec, odsłonięty, 10 min. lub do czasu, aż kurczak jest gotowy (165F) i ser się topi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.