Serowy gorący Krab i czerwona papryka
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 179 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli 66 centów za porcję spada w budżecie, tandetny gorący Krab i czerwona papryka Spread może być super pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 472 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mleko ser mozzarella, czosnek w proszku, krakersy z przekąskami pszennymi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Krab i czerwona papryka, Kremowy Krab i czerwona papryka, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rezerwa 1/2 szklanki mozzarelli; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem krakersów aż do dobrze wymieszane.
Rozłóż na 9-calowy talerz ciasta.
Piec 20 min. lub do momentu podgrzania mieszanki krabów, a góra jest lekko rumiana. Top z reserved mozzarella.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.